Support

Ons ondersteuningsplan is er om u te helpen uw bedrijf online te laten groeien via een website die goed presteert.

We willen u alle technische druk ontnemen, zodat u zich kunt concentreren op belangrijkere aspecten van uw bedrijf en uw tijd efficiënter kunt gebruiken.

Door een bepaalde hoeveelheid tijd per maand te beveiligen, betekent dit dat ons team van experts bugs die zich voordoen consequent kunnen oplossen, nieuwe browsers kunnen testen, extra functionaliteit kunnen toevoegen om de gebruikerservaring te verbeteren, nieuwe plug-ins kunnen integreren en de prestaties kunnen controleren. Het sleutelwoord hier is consistentie – het is zo belangrijk om bovenop een website te blijven en deze voortdurend te ontwikkelen.

We zijn trots op de langdurige relaties die we de afgelopen 10 jaar met klanten hebben opgebouwd
We begrijpen het belang van communicatie en transparantie. Als een klus langer duurt dan verwacht, laat het de klant weten. Als de klus niet binnen het budget van de klant kan worden gedaan, wees dan eerlijk en zeg dat het niet mogelijk is en geef alternatieven. Shape Support is dat, wij bieden onze diensten aan binnen een bepaalde tijd per maand. Als u uw tijd die maand niet gebruikt of als u uw tijd overschrijdt, wordt deze overgedragen naar de volgende maand.

Telefoon

06 830 741 72

Email

Info@gocms.nl

Adres

Spui, 2511 BT Den Haag.

👋 Business as usual tijdens COVID-19.