Google ads specialist

Wil je graag meer bezoekers met behulp van google adwords specialist (advertenties)? Pay-per-click-advertenties zijn een van de snelste manieren om verkeer van hoge kwaliteit naar uw website te leiden.

Betaalde zoekresultaten, PPC, gesponsorde advertenties, (SEA), Pay-Per-Click…. hoe u het ook wilt noemen, we zijn er trots op dat we efficiënte Google Ads-campagnes hebben gemaakt die uitzonderlijk hoogwaardig verkeer naar uw website leiden tegen zo laag mogelijke kosten.

GitCms Digital Agency we Google AdWords Specialist voor Netherlands en omstreken.

We gebruiken een op maat gemaakte campagnestructuur die meestal garandeert dat u minder betaalt dan het marktgemiddelde voor een klik op uw website.

Google AdWords (SEA)


Onverslaanbare Google Ads-ervaring

Onze PPC specialisten hebben bijna 6 jaar ervaring achter de rug en zijn geslaagd voor alle benodigde Google kwalificaties.

We hebben succesvolle PPC-campagnes uitgevoerd in verschillende branches en met budgetten variërend van 50 euro tot meer dan 500 euro per maand. Als u helemaal nieuw bent bij Google Ads, zullen we met u samenwerken om een ​​aantal prestatiestatistieken vast te stellen en efficiënte campagnes op te zetten die voortdurend gericht zijn op het behalen van uw bedrijfsdoelen.

Google ads specialist

Onze benadering van PPC is uniek.

Een succesvolle Google Ads-campagne komt meestal neer op hoe de campagnes in de eerste plaats zijn opgezet. Als de campagnestructuur niet zo gedetailleerd is als zou moeten, zou u uiteindelijk de kansen voor middelmatig verkeer kunnen betalen. In de loop der jaren hebben we een unieke campagnestructuur ontwikkeld die zich richt op relevantie en kwaliteitsscore; de factoren die Google gebruikt om te bepalen hoeveel u voor een klik betaalt. Als u al Google Ads voor uw bedrijf gebruikt, kunnen we een grondige audit uitvoeren om er zeker van te zijn dat u succesvol bent voordat we iets anders gaan doen.

Maandelijks campagnebeheer

Uw Pay-Per-Click-campagnes opzetten en gebruiksklaar maken is één ding; maar hoe onderhoud je deze campagnes in de loop van de tijd? Zonder het juiste beheer kan uw Google Ads-activiteit na verloop van tijd verslechteren stuur niet langer de resultaten die u zoekt. Gespecialiseerd PPC-beheer is een absolute must om ervoor te zorgen dat uw zoekwoorden up-to-date blijven en dat u uw budget efficiënt besteedt.

We bieden een verscheidenheid aan maandelijkse pakketten voor de meeste budgetten.

Accountaudits
Als u al Google Ads-campagnes uitvoert, kunnen we een grondige audit uitvoeren om kansen en verbeteringen te benadrukken.
Onderzoeksplanning
We voeren uitgebreid zoekwoordonderzoek uit en we bieden schattingen op basis van kosten per klik voor uw branche, zodat we kunnen samenwerken om uw budget en het potentiële rendement op uw investering te bepalen. PPC is niet altijd geschikt voor iedereen, en sommige industrieën zijn duurder dan andere. Dus als we denken dat u waarschijnlijk geen solide rendement zult behalen met uw voorgestelde budget, dan zullen we altijd eerlijk zijn en u dit van tevoren vertellen.
Kwaliteitsscore
De 'kwaliteitsscore' van het zoekwoord is essentieel voor het succes van uw campagnes. We gebruiken onze beproefde campagnestructuur om ervoor te zorgen dat uw kwaliteitsscore zo hoog mogelijk is. Dit betekent dat uw advertenties het recht zullen aantrekken soort klanten naar uw site en u betaalt zo min mogelijk voor hun bezoeken.
Campagne
Als u ons nodig heeft, kunnen we doorlopend maandelijks campagnebeheer bieden om ervoor te zorgen dat uw betaalde zoekcampagnes in uitstekende staat verkeren. We bieden ook standaard elke maand een gemakkelijk leesbaar prestatierapport u weet precies hoe uw campagnes presteren.
PPC strategie
Weet u niet waar u moet beginnen met uw pay-per-click-campagnes? We kunnen u helpen met alle aspecten van uw betaalde zoekmarketingstrategie. Van het kiezen van welke zoekwoorden en zoektypen u wilt gebruiken, tot hoe u uw fasering moet toepassen budgetten - we zijn er om begeleiding en ondersteuning te bieden aan bedrijven in alle soorten en maten.
Gegevensgestuurde inzichten
We gebruiken de nieuwste technologie en producten van Google en Facebook om onze PPC-campagnes te ondersteunen, maar niet alle functies van Google zijn geschikt voor elke klant. Met een overweldigend aantal aangeboden technologieproducten kan moeilijk zijn om te weten waar te beginnen. We kunnen u helpen het jargon te ontcijferen en we zullen deze technologieën alleen implementeren als dit het juiste is voor uw PPC-campagnes - en uw bedrijf.
Telefoon

06 830 741 72

Email

Info@gocms.nl

Adres

Spui, 2511 BT Den Haag.

👋 Business as usual tijdens COVID-19.