Waarom WordPress?

Waarom WordPress?

Waarom we van WordPress houden, ziet eruit zoals je het wilt.
Hoe ziet een WordPress site eruit? Wat je ook wilt, zakelijk of gek, elegant of edgy, WordPress doet het allemaal. Bovendien maakt het het gemakkelijk.

WordPress-thema’s
Het ontwerp van uw WordPress site wordt bepaald door een thema. Als je het thema verandert, verandert het ontwerp en blijft de inhoud ongewijzigd. Het wisselen van thema kost slechts een paar klikken. U kunt ook een voorbeeld bekijken van hoe uw site eruit zal zien met de nieuwe look voordat u de overstap maakt.

Het downloaden van een nieuw thema duurt iets langer misschien een minuut. Thema’s kunnen opties bevatten om ze aan uw behoeften aan te passen, zoals het toevoegen van uw logo of het gebruik van uw eigen kleurenschema.

We maken WordPress sjablonen op maat voor onze klanten, we werken ook aan grafisch ontwerp en zetten de ideeën van klanten om in onderscheidende websites.

Blog

© 2021 GoCMS Digital Agency, Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van © gocms.nl. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast, of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de © GoCMS.

Telefoon

0683074172

Email

info@gocms.nl

Adres

Spui, 2511 BT Den Haag.