Onbeperkte Webhosting

Onbeperkte Webhosting

Bent je op zoek naar onbeperkte webhosting en goedkoop?

Als u met een beperkt budget webhosting wilt doen, is het, zoals de naam van deze provider doet vermoeden, om goedkoop te zijn. Je krijgt een indrukwekkende prijs-kwaliteitverhouding met Namecheap, vooral met een eerste korting voor het eerste jaar, en er zijn hier een aantal zwaargewicht plannen.

Houd er echter rekening mee dat het startersplan met ‘waarde’ u slechts 20 GB aan ruimte op de harde schijf en 30 e-mailaccounts biedt, maar dat krijgt u voor de prijs van slechts $ 2,88 per maand.

Namecheap biedt een connectiviteitsgarantie van 99,9% en is een zeer gemakkelijke service om in te stellen, met een eerste welkomstmail die je in de goede richting wijst voor alles wat je nodig zou kunnen hebben (ondersteund door een aantal indrukwekkende FAQ’s). Het biedt ook onderdak aan een uitstekende doorzoekbare kennisbank.

Om de zaken af ​​te ronden, hebben tests aangetoond dat dit bedrijf over het algemeen bovengemiddelde snelheden biedt in vergelijking met rivalen, waardoor dit een geweldige hostingprovider is voor diegenen die niet graag teveel schade aan hun portemonnee toebrengen.

Blog

© 2021 GoCMS Digital Agency, Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van © gocms.nl. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast, of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de © GoCMS.

Telefoon

0683074172

Email

info@gocms.nl

Adres

Spui, 2511 BT Den Haag.